Definitieve omgevingsvergunning 8 woningen Lheeweg/Nijstad te Dwingeloo

Logo Westerveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij een omgevingsvergunning (uitgebreide Waboprocedure) hebben verleend voor de bouw van 8 woningen aan de Lheeweg/Nijstad te Dwingeloo (zaaknummer 161767, verzenddatum 20-09-2016).

 

De definitieve beschikking met bijbehorende documenten is vanaf 21 september 2016 t/m 1 november 2016 langs elektronische weg raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatienummer NL.IMRO.1701.AFWNijstLheewegDW-0002.

De vergunning en de bijbehorende stukken zijn ook op afspraak in te zien op het gemeentehuis te Diever. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer 14 0521.

 

De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

 

Tegen de vergunning kan beroep worden ingesteld door:

• belanghebbenden die een zienswijze tegen de ontwerpvergunning hebben ingediend;

• de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpvergunning;

• belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de termijn van terinzagelegging hier redelijkerwijze niet toe in staat zijn geweest.

 

De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan.

De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gestuurd naar: Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

Naar boven