Wet ruimtelijke ordening, bekendmaking vaststelling wijziging Verordening ruimte 2014 en Programma ruimte, Provincie Zuid-Holland

Logo Zuid-Holland

Provinciale Staten van Zuid-Holland hebben op 16 december 2015 de “Partiële wijziging Verordening ruimte 2014 en Programma ruimte inzake stedelijke ontwikkelingen groter dan 3 ha buiten bestaand stads- en dorpsgebied en andere ontwikkelingen” vastgesteld . Mede naar aanleiding van de ingediende zienswijzen, zijn daarbij wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

De partiële wijziging van de verordening en het programma heeft betrekking op een viertal categorieën van onderwerpen:

  • -

    het aanpassen van de kaart waarop stedelijke ontwikkelingen groter dan 3 ha buiten bestaand stads- en dorpsgebied zijn aangegeven;

  • -

    het verwerken van de Ruimtelijke Visie Greenport Aalsmeer;

  • -

    het aanpassen van de begrenzing van de EHS bij de Splitsingsdam in de Nieuwe Waterweg;

  • -

    het aanpassen van de regeling voor bestaande afwijkende functies binnen de Greenports.

Waar kunt u de stukken inzien?

De partiële wijziging volgens de Wro-standaard kunt u inzien via de plannenviewer op de website van de provincie:www.zuid-holland.nl/vrm of op de landelijke website:www.ruimtelijkeplannen.nl. Een printbare versie van de documenten (PDF) kunt u inzien en downloaden op de genoemde webpagina van de provincie.

Beroep

Tegen de inhoud van de partiële wijziging van de Verordening ruimte 2014 en het Programma ruimte kan geen beroep worden aangetekend.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. E.J. Molenwijk

Tel: 070 – 4417415

e-mail: vrm@pzh.nl

Naar boven