Ontwerpbestemmingsplan Waterwijk

Logo Urk

Burgemeester en wethouders van Urk maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 20 september 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterwijk, herziening fase 2 & 3’ gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een herziening van het vigerende bestemmingsplan ‘Waterwijk’. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterwijk, herziening fase 2 & 3’ heeft betrekking op de in voornoemde bestemmingsplan opgenomen gronden. Op basis van nieuw beleid (waaronder het woonbeleid) is zowel de verkaveling alsmede de wijze van vastlegging voor fase 2 en 3 op onderdelen aangepast.

Voor fase 3 is bovendien een uitwerkingsbevoegdheid opgenomen. Tot slot zijn in deze herziening ten aanzien van de gronden van fase 1 en 2 ook enkele wijzigingen in de regelingen opgenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging tijdens openingsuren worden ingezien bij het Gemeenteportaal, eenheid Dienstverlening, Singel 9 te Urk. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl, onder ‘werken en ondernemen’ > ‘bestemmingsplannen’.

De digitale verbeelding van het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterwijk, herziening fase 2 & 3’ is te raadplegen op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0184.BP2016OW-0201 

De bronbestanden zijn te vinden op: : http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/urk/plannen/

Met ingang van 20 september tot en met 31 oktober 2016 kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ‘ontwerpbestemmingsplan Waterwijk, herziening fase 2&3”’. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met de heer K. Wiersema telefoon (0527) 689956. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de eenheid Ruimte en Beheer van de gemeente Urk.

 

Urk, 19 september 2016

Burgemeester en wethouders van Urk

Naar boven