Vastgesteld bestemmingsplan “Belgenhoek 7 In de 7e Hemel te Grashoek”

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1, 3.6 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, de gemeenteraad in de vergadering van 13 september het bestemmingsplan “Belgenhoek 7 In de 7e Hemel te Grashoek” heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied, gelegen aan de Belgenhoek 7 te Grashoek. Kadastraal bekend als, gemeente Helden, sectie L, nrs. 516 en 517. Het bestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van het weg bestemmen van een voormalige varkenshouderij en de realisatie van een toeristisch recreatief bedrijf met pluk- en beleeftuin, 4 vakantieappartementen en enkele ondergeschikte activiteiten.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft ter inzage gelegen van 21 april 2016 tot en met 01 juni 2016. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0130-VG01

  • Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl Inwoners Actueel Bekendmakingen;

  • Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt in het Huis van de Gemeente, bij de publieksbalie ter inzage.

Beroepstermijn

De beroepstermijn loopt van 22 september tot en met 03 november 2016.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij het college hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 4264426.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend

Vragen Voor meer informatie neemt u contact met de heer P. Cuppen of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 21 september 2016

Naar boven