Voorontwerp bestemmingsplan Combibad De Vliet

Logo Leiden

Vooraankondiging

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Leiden kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan Combibad De Vliet.

Plangebied

Het plangebied wordt grofweg aan de noordzijde begrensd door de Voorschoterweg, aan de oostzijde door de gebouwen en de ligweide behorende bij het buitenzwembad en de gemeentewerf, aan de zuidzijde door een groenstrook langs de Vliet en aan de westzijde door een kunstgras voetbalveld.

Voorontwerp bestemmingsplan

Op 6 september 2016 hebben burgemeester en wethouders van Leiden besloten het voorontwerp bestemmingsplan Combibad De Vliet (NL.IMRO.0546.BP00131-0101) vrij te geven voor inspraak en vooroverleg. Dit ontwikkelingsgerichte bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een binnenzwembad met de daarbij behorende voorzieningen naast de ligweide van het bestaande buitenzwembad De Vliet.

Inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan Combibad De Vliet ligt vanaf vrijdag 16 september 2016 tot en met donderdag 27 oktober 2016 ter inzage voor het indienen van inspraakreacties.

U kunt het voorontwerp bestemmingsplan bekijken via de officiële landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.leiden.nl/ruimtelijkeordening (PDF-versie).

De papieren versie kunt inzien in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72). Beide locaties zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. Het stadhuis is ook open op donderdagavond van 17.00-20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00-13.00 uur.

De technische bronbestanden zijn beschikbaar gesteld op www.leiden.nl/ro.

Inspraakreacties

Gedurende de inzagetermijn kunnen door inwoners en belanghebbenden schriftelijke inspraakreacties worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Leiden (Postbus 9100, 2300 PC Leiden) of per e-mail naar sleutel@leiden.nl, onder vermelding van ‘inspraakreactie voorontwerp bestemmingsplan Combibad De Vliet’.

Inloopavond

De gemeente Leiden organiseert op dinsdag 4 oktober 2016 een inloopavond in de horecaruimte van het buitenzwembad De Vliet (Voorschoterweg 6, 2324 NE Leiden) van 18:30 uur tot en met 20:30 uur. Vertegenwoordigers van de gemeente zijn dan aanwezig om zowel het project als de ruimtelijke procedure toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

Naar boven