Besluit (uitgebreide procedure)

Logo Houten

Het volgende besluit ligt vanaf 22 september 2016 op het gemeentehuis ter inzage:

-Schalkwijk, Provincialeweg 67, realiseren mestsilo buiten bouwvlak, UV16187

Inzien besluit

Om dit besluit te kunnen inzien, moet u via (030) 639 26 11 of via www.houten.nl/afspraak (kies bij product ‘Inzien/informatie documenten’) een afspraak maken.

Aantekenen b eroep

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op de ontwerpvergunning hebben ingediend kunnen tot en met 2 november 2016, tegen betaling van griffierecht, beroep tegen deze vergunning aantekenen bij rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het beroep moet ten minste bevatten:

  • -

    uw naam en adres, datum en handtekening;

  • -

    een omschrijving, datum en kenmerk van deze vergunning;

  • -

    de reden(en) waarom u het niet eens bent met deze vergunning.

In werking tred en vergunning en voorlopige voorziening

Deze vergunning treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Het aantekenen van beroep tegen deze vergunning schort niet het in werking treden van deze vergunning op. Het opschorten van het in werking treden van deze vergunning is alleen mogelijk als u de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank, tegen betaling van griffierecht, vraagt om het in werking treden van deze vergunning op te schorten of om het treffen van een voorlopige voorziening als onverwijlde spoed dit, gelet op de betrokken belangen, vereist. Wel moet u dan ook beroep tegen deze vergunning hebben aangetekend.

Naar boven