Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Teteringen, Groenstraat tussen nr. 19A en 21 en ontwerpbesluit hogere waarde

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Teteringen, Groenstraat tussen nr. 19a en 21’(NL.IMRO.0758.BP2015220002-0301) en het ontwerpbesluit hogere waarde ter inzage liggen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van twee vrijstaande woningen. Het plangebied ligt aan de rand van de nieuwbouwwijk Bouverijen.

Wet geluidhind er

De gewenste bebouwing ligt nabij de Groenstraat. De voorkeursgrenswaarde op de gevel van de nieuwe woningen wordt door het verkeer op deze weg overschreden. Daarom is ook een ontheffing voor een hogere voorkeursgrenswaarde aangevraagd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde liggen ter inzage van 22 september tot en met 2 november 2016.Beide ontwerpen kunt u digitaal raadplegen via de website www.breda.nl/ruimtelijkeplannen. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Zienswijzen

Van 22 september tot en met 2 november 2016 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren brengen.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarde kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

Naar boven