Omgevingsvergunning “Alkmaarseweg 1” in de gemeente Beverwijk

Logo Beverwijk

Burgemeester en wethouders van Beverwijk maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 eerste lid sub d juncto artikel 2.13 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het project “bouwwerk brandveilig gebruiken’ aan de Alkmaarseweg 1 in de gemeente Beverwijk.

De aanvraag ziet op de volgende omgevingsvergunningplichtige activiteit:

-Brandveilig gebruik

Het project heeft betrekking op het brandveilig gebruiken (gebruiksvergunning) van een pand op het perceel Alkmaarseweg 1 te Beverwijk, kadastraal bekend gemeente Beverwijk, sectie A, perceelnummer 5535.

Tervisielegging besluit

Vanaf zaterdag17 september tot en met vrijdag 28 oktober 2016ligt het definitieve besluit met bijbehorende bescheiden ter inzage. Op werkdagen is de omgevingsvergunning mét alle bijbehorende stukken gedurende de openingstijden in te zien bij het Centraal Publieksbureau van het Stadshuis van Beverwijk, Stationsplein 48.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag waarop dat is bekendgemaakt een beroepschrift worden ingediend door:

  • -

    degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • -

    de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  • -

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en ten minste het volgende te bevatten:

  • -

    de naam en het adres van de indiener;

  • -

    de dagtekening;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, en

  • -

    de gronden van het beroep (motivering)

Het is mogelijk om gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening (verzoek om schorsing) in te dienen bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Beverwijk, 9 september 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk

Naar boven