Gemeente Midden-Delfland - Voornemen tot besluit - Ontwerp exploitatieplan Centrumplan Den Hoorn

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet Bestuursrecht bekend dat het hierna te noemen ontwerp exploitatieplan voor eenieder ter inzage ligt:

 

  • Centrumplan Den Hoorn; het betreft een exploitatieplan voor het gebied, waarvoor een ontwerpbestemmingsplan in procedure is en waardoor het gewenst is gemeentelijke invloed te verkrijgen op de toekomstige ontwikkeling.  

 

 

Planbeschrijving en plangebied

Het exploitatieplan “centrumplan Den Hoorn” heeft betrekking op een deel van het ontwerpbestemmingsplan waar woningbouw voorzien is.

 

Het plangebied maakt deel uit van het centrum van Den Hoorn en wordt aan de oostzijde begrensd door de nieuw te realiseren supermarkt. Aan de zuidzijde vormt het te realiseren parkeerterrein aan de Looksingel de begrenzing en aan de westzijde is de Lookwatering de begrenzing. De noordelijke plangrens wordt gevormd door een aftakking van de Lookwatering.

 

Terinzagelegging

Het ontwerp exploitatieplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 september 2016 gedurende zes weken ter inzage. U kunt  tijdens de openingstijden de stukken inzien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

 

Het ontwerp exploitatieplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1842.ep16DH01-on01 Op deze website kiest u voor “bestemmingsplannen” onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft het vastgestelde bestemmingsplannen op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of in te zoomen op de kaart.

De documenten zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelfland.nl  Actueel > Stukken ter inzage.

 

Het genoemde ontwerp exploitatieplan vervangt het huidige ontwerp exploitatieplan met identificatienummer NL.IMRO.1842.ep15DH01-on01, d.d. 20-7-2015.

 

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht bij het team Locatieontwikkeling via het telefoonnummer (015) 380 41 11.U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van het team Locatieonwikkeling voor nadere informatie over het exploitatieplan: Ditty Blom (015) 380 42 76.

 

Schipluiden, 13 september 2016

Naar boven