Voorbereidingsbesluit Schouwsloten Kloosterveen

Logo Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Assen in zijn vergadering van 8 september 2016 heeft besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de schouwsloten in de wijk Kloosterveen, een en ander zoals aangegeven op de bij het besluit behorende tekeningen, met het identificatienummer NL.IMRO.0106.08VBB2016KLVEEN-VST1.

Voorbereidingsbesluit

Het besluit is genomen om een nieuw bestemmingsplan op te kunnen stellen voor de schouwsloten in de wijk Kloosterveen. Het betreft de schouwsloten die op grond van particulieren zijn gelegen. Met het nemen van dit voorbereidingsbesluit ontstaat een voorbereidingsbescherming, waarmee strijdige activiteiten kunnen worden tegengegaan. Dit zijn met name activiteiten die de afvoer van het hemelwater van de percelen belemmeren en die strijdig zullen zijn met de bepalingen van het nieuwe bestemmingsplan.

Ter inzage

Het besluit en de tekeningen liggen vanaf 22 september 2016 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen & Ondernemen in het Stadhuis, Noordersingel 33. U kunt het ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, met gebruikmaking van bovengenoemd identificatienummer.

Dit voorbereidingsbesluit treedt in werking op 22 september 2016. Tegen een voorbereidingsbesluit staan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.

Assen, 21 september 2016

Naar boven