Ontwerpbestemmingsplan “Ruimte voor ruimtewoningen Aardborstweg 19a en 19b Mierlo”

Logo Geldrop-Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van woensdag 3 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor ruimtewoningen Aardborstweg 19a en 19b Mierlo.

 

Het gebied waar de twee woningen gerealiseerd zullen worden, is nu nog een agrarisch perceel tussen de adressen Trimpert 34 en Aardborstweg 19. Aan de zuidzijde vormt de Aardborstweg de begrenzing. Aan de noordzijde wordt de locatie begrensd door agrarische percelen. De locatie is in de gebiedsvisie bebouwingsconcentraties aangewezen als plek waar ontwikkelingen mogelijk zijn.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerpbestemmingsplan en overige relevante stukken kunt u inzien van maandag tot en met vrijdag tijdens openingstijden, in de publiekshal van het gemeentehuis in Geldrop. Ook kunt u een afspraak maken met Gabriël van Houtert voor een toelichting op het ontwerpbestemmingsplan via het telefoonnummer 14 040.

 

De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Geldrop, 3 februari 2016

 

Burgemeester en wethouders,

 

J.H.M van Vlerken B.H.M. Link

 

secretaris burgemeester

Naar boven