Ontwerpwijzigingsplan ‘Beliënberkdijk40’

Logo Someren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Beliënberkdijk 40’ ter inzage ligt.

Inhoud wijzigingsplan

Het ontwerp van het wijzigingsplan voor het agrarisch bouwblok lokaal bekend met het adres Beliënberkdijk 38 en 40, biedt de juridisch-planologische grondslag voor de aanduiding op het perceel lokaal bekend als Beliënberkdijk 40, kadastraal bekend sectie G, nummer 4343, ten behoeve van de realisatie van een plattelandswoning. Het initiatief voldoet aan het ‘beleid plattelandswoning’ zoals vastgesteld door de gemeenteraad in juni 2014.

Stukken ter inzage

U kunt het ontwerpwijzigingsplan samen met de onderliggende stukken vanaf vrijdag 16 september 2016 gedurende zes weken inzien bij het Klantencontactcentrum (KCC) op het gemeentehuis in Someren. Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor het inzien van het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken buiten openingstijden dient u een afspraak te maken. Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer 0493 – 494888.

Het plan is daarnaast digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt via het tabblad ‘bestemmingsplannen’ zoeken op adres of via het identificatienummer NL.IMRO.0847.BP02016009-OW01. Het plan is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.someren.nl.

Indienen zienswijzen

Tijdens deze periode kan door iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij burgemeester en wethouders van Someren naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Degene die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken, kunnen hiervoor op werkdagen via ons Klant Contact Centrum contact opnemen met de heer Y. Vavier van de afdeling Beleid (tel. 0493-494888).

Naar boven