Coördinatieregeling ontwerp-besluiten Burgemeester Langmanstraat e.o., gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Coördinatieregeling ontwerp-besluiten Burgemeester Langmanstraat e.o.

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 15 september 2016 tot en met 26 oktober 2016:

 

  • het bestemmingsplan Burgemeester Langmanstraat e.o.; en

  • de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen Burgemeester Langmanstraat 15-21 en Stationsstraat 90

 

voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.

 

Voor het raadplegen van de stukken kunt u een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken via www.ermelo.nl/afspraak. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan Burgemeester Langmanstraat e.o., met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPburglangmanstreo-0301, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van het marktgebied rond de Burgemeester Langmanstraat en de Chevallierlaan. De supermarkten in het gebied hebben behoefte aan uitbreiding en herstructurering van de winkel lay-out. Ook is het wenselijk om dit deel van het centrumgebied te versterken om zo een beter evenwicht in het totale centrum te genereren en de entree te versterken. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Stationsstraat, het Raadhuisplein, de Rietlaan en de bomenzone ten noorden van de Chevallierlaan.

 

Gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ligt de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage. De ontwerp omgevingsvergunning voorziet in het bouwen van een complex met winkels en appartementen met een parkeerkelder op de locatie Burgemeester Langmanstraat 15-21 en Stationsstraat 90 te Ermelo.

 

Tijdens de terinzagelegging wordt op maandag 19 september van 19.00 uur tot 21.00 uur een inloopavond gehouden.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. U kunt ook met DigiD een zienswijze indienen via www.ermelo.nl/zienswijze.

 

Ermelo, 14 september 2016.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven