Ontwerpbestemmingsplan Sluinerweg, Wilp

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Ontwerpbestemmingsplan Sluinerweg , Wilp

Met ingang van 15 september 2016 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Sluinerweg, Wilp (NL.IMRO.0285.20230-OW00). Dit ontwerp en de bijbehorende stukken kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, Wouter IJsseldijk. Zijn telefoonnummer is (0571) 27 98 48. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Wonen, Bouwen en Ruimtelijke Ordening, Ruimtelijk plan raadplegen, Ruimtelijke plannen: ter inzage kunt u de stukken bekijken. Tevens kan het plan op de website www.ruimtelijkeplannen.nl geraadpleegd worden.

Dit plan zal het mogelijk maken dat ten behoeve van het ontwerp van Schoneveld Breeding B.V. het geldende bestemmingsplan op enkele ruimtelijk ondergeschikte punten wordt herzien voor het perceel aan de Sluinerweg in Wilp.

Gedurende de bovengenoemde periode kan iedereen zienswijzen naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Voorst. Per e-mail is dit mogelijk via raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Sluinerweg, Wilp. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Twello, 14 september 2016

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven