Verlening omgevingsvergunning met afwijking Dorstseweg 36

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat zij op 8 september 2016 ingevolge artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning hebben verleend voor:

Dorstseweg 36 te Bavel vergunning voor het oprichten van een woning (NL.IMRO.0758.AB2016223002-0401).

Wet geluidhinder

De woningen worden, conform de Wet geluidhinder, aangemerkt als geluidsgevoelige bestemming. Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat op de gevel niet overal kan worden voldaan aan de wettelijke voorkeursgrenswaarde. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 5 september 2016 een ontheffing verleend van de voorkeursgrenswaarde middels een besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting.

Ter inzage

De omgevingsvergunning en het besluit hogere waarde liggen ter inzage van 15 september 2016 tot en met

26 oktober 2016. De omgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de website www.breda.nl/ruimtelijkeplannen.Het besluit hogere waarde kunt u dan inzien via de bijlagen. Daarnaast liggen de omgevingsvergunning en het besluit hogere waarde ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Beroep

Tot en met 26 oktober 2016 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen de verleende vergunning schriftelijk beroep in te stellen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Zeeland West-Brabant. Tot en met 26 oktober 2016 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen het besluit hogere waarde schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.n/contact of bel 14 076

Naar boven