Vastgesteld bestemmingsplan Middelblok 20-24 Gouderak (rectificatie)

Logo Krimpenerwaard

B urgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken bekend dat de gemeenteraad op 5 juli 2016 het bestemmingsplan Middelblok 20-24 Gouderak gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging betreft twee ambtshalve aanpassingen.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van zeven woningen. Parkeren vindt plaats op eigen terrein. Aan de zuidkant van het plangebied is een openbare recreatievoorziening met drie parkeerplaatsen gepland. Vanaf de recreatievoorziening is een steiger bereikbaar voor de aanleg van pleziervaartuigen. Deze steiger is in eerste instantie bedoeld voor de bewoners van de zeven woningen. Het plan is gesitueerd ten noorden van de kern Gouderak . De Hollandsche IJssel vormt de begrenzing van het plangebied aan de westkant. Aan de noordkant wordt de plangrens gevormd door de perceelsgrens met een aannemingsbedrijf (Middelblok 26), aan de oostkant door het Middelblok en aan de zuidzijde door de perceelsgrens met Middelblok 18.

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandel en d ambtenaar. Het bestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl (tabblad: inwoners bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienum mer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1604BG007 -VG01.

Tijdens de inzagetermijn kunnen de indieners van een zienswijze dan wel belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij omtrent het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijze naar voren hebben gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u tevens verzoeken om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van genoemde Afdeling. Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Besluit vaststellen hogere waarden geluid

Burgemeester en wethouders hebben het volgende besluit genomen:

- Middelblok 20-24 te Gouderak : het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van een nieuwbouwplan voor zeven woningen. Het besluit tot het vaststellen van een hogere waarde wordt gecombineerd met het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan Middelblok.

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 14 september tot en met 26 oktober 2016 inzien bij de gemeente Krimpenerwaard. Dit besluit is geregistreerd onder kenmerknummer 2015308806. Binnen deze termijn kunt u beroep tegen een besluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een besluit blijft van kracht wanneer u beroep instelt, tenzij u een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.

Beroep kan worden ingesteld door:

- belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over een ontwerpbesluit;

- belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van een o ntwerpbesluit;

- belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over een ontwerpbesluit

Inzage

Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in de hoofdvestiging van het Klant Contact Centrum van de gemeente Krimpenerwaard, Dorpsplein 8 in Stolwijk (telefoon 14 0182). U dient hiervoor een afspraak te maken.

Stolwijk, 13 september 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven