Gemeente Heerlen - Ontwerp bestemmingsplan 'Zuyderland Medisch Centrum'

Logo Heerlen

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 14 september 2016, gedurende een termijn van zes weken, het ontwerpbestemmingsplan 'Zuyderland Medisch Centrum' zoals vervat in de bij dit besluit behorende verbeelding, regels, toelichting en ondergrond met IMRO-idn NL.IMRO.0917.BP030800W000002-0301 voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan 'Zuyderland Medisch Centrum' heeft de kenmerken van zowel een beheer-, als een ontwikkelplan, waarbij de legalisatie van bestaande tijdelijke bouwwerken en een beperkte uitbreiding van bouwmogelijkheden en zorggerelateerde functies mogelijk wordt gemaakt. Het plangebied wordt begrensd door de gronden van Zuyderland aan de Henri Dunantstraat, gelegen tussen de N281 en het Geleenbeekdal.

 

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 14 september 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de Infobalie in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.

 

Het ontwerp van het bestemmingsplan (inclusief de bronbestanden) kan tevens, gedurende de periode van terinzagelegging, digitaal worden ingezien via het landelijke portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de Raad van de gemeente Heerlen, ter attentie van de afdeling REO, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen, onder vermelding van het zaaknummer Z-15077472.

U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken of meer informatie wenst over het bestemmingsplan, kunt u contact opnemen met mevrouw H. Notermans (tel.nr.14045) voor het maken van een afspraak.

Het is niet mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen.

 

Heerlen, 12 september 2016

Burgemeester en wethouders van Heerlen

 

Naar boven