Gemeente Nissewaard – Ter inzage ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wegverkeerslawaai Kerkweg 53 te Zuidland

Logo Nissewaard

De gemeente Nissewaard heeft een ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wegverkeerslawaai Kerkweg 53 te Zuidland voorbereid.

Inhoud

Met het project Kerkweg 53 te Zuidland wordt voorzien in de realisatie van drie woningen in plaats van de huidige bedrijfsbebouwing met bedrijfswoning op de locatie Kerkweg 53 te Zuidland. De betrokken percelen voor woningbouw liggen binnen de geluidzone van de Kerkweg te Zuidland. Op basis van het ontwerpbestemmingsplan dienen hogere waarden voor de ten hoogst toegestane geluidsbelasting van maximaal 53 dB vanwege wegverkeer te worden vastgesteld op de te realiseren woningen.

Plangebied

Het plan voorziet in de ontwikkeling op het perceel Kerkweg 53 inZuidland en het aangrenzende perceel. Het plangebied ligt direct ten westen van de woonkern Zuidland . Het perceel is gelegen tussen de Kerkweg aan de noordkant en het provinciaal fietspad aan de zuidkant. Aan de oost- en westkant wordt het perceel afgebakend door de aanliggende percelen van Kerkweg 51respectievelijk Ramshilseweg 1 in Zuidland.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wegverkeerslawaai van 10 september tot en met 21 oktober 2016 inzien:

  • op afspraak in het stadhuis, Raadhuislaan 106, 3201 EL Spijkenisse.

Reacties

U kunt van 10 september tot en met 21 oktober 2016 een reactie (zienswijze) indienen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk.

Een schriftelijke reactie stuurt u naar:

Gemeente Nissewaard

het college van burgemeester en wethouders

Postbus 25

3200 AA Spijkenisse.

Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken bij het team Stadsontwikkeling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wegverkeerslawaai dan kunt u contact opnemen met het team Stadsontwikkeling via telefoonnummer: 140181.

Naar boven