Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Winthagen ong. kadastraal bekend Voerendaal sectie H nr. 138

Logo Voerendaal

\ Toelichting

 

Het college van Burgemeester en Wethouders maakt bekend dat een ontwerpbesluit ter inzage ligt voor de locatie Winthagen ong. Ter plaatse van het betreffende perceel is een gebouw aanwezig. Hiervoor is in 2009 vergunning verleend. Om voor vergunningverlening in aanmerking te komen is het oorspronkelijke gebouw destijds aanzienlijk in oppervlakte verkleind. De nu feitelijke aanwezige bebouwing wijkt van die vergunning af. Door enkele bouwkundige aanpassingen door te voeren alsmede de bebouwing te voorzien van een landschappelijke inpassing kan worden ingestemd met legalisatie. Het gebouw dient voor agrarische stalling/berging en kippenhok en hoort in eigendom en gebruik bij de woning Winthagen 11.

 

\ Inzageprocedure

 

Het ontwerp-besluit en alle overige bijbehorende documenten liggen met ingang van 4 februari 2016 overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken, derhalve tot en met 16 maart 2016, ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1 en zijn tevens elektronisch te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

\ Zienswijze

 

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

 

College van Burgemeester en Wethouders gemeente Voerendaal

 

Voerendaal, 3 februari 2016

Naar boven