Bekendmaking gemeenten Kapelle ontwerp bestemmingsplannen 3e herziening bestemmingsplan Buitengebied. Betreft aanpassing regeling landschappelijke inpassing huisvesting arbeidsmigranten.

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken bekend dat met ingang van donderdag 8 september 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het:

ontwerp bestemmingsplan 3e herziening Buitengebied;

 

Plangebied

Het plangebied betreft het gehele grondgebied van de gemeente Kapelle, met uitzonderingen van de woonkernen, recreatie- en bedrijventerreinen.

 

Hoofdlijnen van het plan

Het bestemmingsplan betreft een herziening van de regeling voor de landschappelijke inpassing voor de huisvesting van arbeidsmigranten.

 

Het plan inzien

U kunt het ontwerp van het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis te Kapelle, bij de balie burgerservice, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-formaat te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Actueel > Bekendmakingen > Bestemmingsplan en via het pad Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen > ontwerp bestemmingsplan Buitengebied 3e herziening. De volledige digitale versie van het voorontwerp bestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.buitengebied-HZ003-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

 

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14-0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Formulieren. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

 

Kapelle, 7 september 2016

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven