Ontwerp wijzigingsplan ‘Nieuwe Dijk 4’; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Het ontwerp wijzigingsplan

Met dit wijzigingsplan wordt het agrarisch bouwblok ter plaatse van Nieuwe Dijk 4 te Nuenen vergroot tot 1,5 ha. Deze vergroting is noodzakelijk voor de bouw van een machineloods en de aanleg van 2 sleufsilo’s.  Het plangebied valt binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’. Dit bestemmingsplan bevat een wijzigingsbevoegdheid in artikel 5.6.1 van de bestemmingsplanvoorschriften, die deze wijziging mogelijk maakt. De vergroting van het bouwblok gaat gepaard met een landschappelijke inpassing ter plaatse.

 

Terinzagelegging

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Nieuwe Dijk 4’ ligt met ingang van 23 september 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijk site: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerp wijzigingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPWNieuwedijk4-C001

 

Reactie

Binnen de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een reactie kan ook mondeling worden ingediend bij de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040-2631545).

 

Nuenen, 22 september 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven