Omgevingsvergunning artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3°

Logo Raalte

Op 5 september 2016 is een omgevingsvergunning verleend voor Hubertsallee 2-2a in Laag Zuthem.

Het besluit omgevingsvergunning biedt een planologische regeling voor het splitsen van de woning.

Op basis van het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied” is dit niet mogelijk. Om medewerking te verlenen aan het voorgestane gebruik hebben burgemeester en wethouders besloten om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° af te wijken van het bestemmingsplan.

Beroepsclausule

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het beroepschrift moet worden ingediend bij rechtbank Oost Nederland, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Indien beroep wordt ingesteld, kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost Nederland, locatie Zwolle, Postbus 10067,

8000 GB Zwolle. Indien van deze gelegenheid gebruik wordt gemaakt tijdens de beroepstermijn, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zolang het besluit niet in werking is getreden, mag u er geen gebruik van maken. Als een beroep is ingesteld krijgt u hierover zo snel mogelijk bericht.

Het besluit is op 14 september 2016 gepubliceerd en ligt met ingang van 15 september 2016 ter inzage.

De stukken zijn te raadplegen in het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Naar boven