Ontwerpbestemmingsplan “’t Gecroonde Hart”

Logo Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “’t Gecroonde Hart” met ingang van vrijdag 9 september 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (8.00 uur en 12.30 uur), Slagveld 36 te Brielle.

 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de locatie aan het Scharloo 5 tot 8 te Brielle. De onderhavige gronden hebben in het vigerende bestemmingsplan “Vesting” de bestemming ‘Bedrijf’ en ‘Maatschappelijk’. Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt de restauratie van de monumentale panden voorzien waarbij drie woningen met aan-huis-gebonden beroep en drie studio’s mogelijk gemaakt worden.

Terinzagelegging

Gedurende de periode van zes weken (van 9 september 2016 tot en met 20 oktober 2016) kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te maken met mevrouw G.N.B. van der Vlies van de afdeling VROM, 0181-471188. Uw zienswijze via de e-mail kan de gemeente niet in behandeling nemen. Het ontwerpbestemmingsplan “’t Gecroonde Hart” is digitaal te raadplegen op www.brielle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Naar boven