VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN

Logo Vlissingen

Z e ehave n - en i nd u stri e t e rr ein S l oe 201 7

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend, dat zij voor het Zeehaven- en industrieterrein Vlissingen-Oost (het Sloegebied), voor zover gelegen op het grondgebied van de gemeente Vlissingen, een bestemmingsplan voorbereid hebben. De gemeente Borsele heeft voor haar grondgebied eveneens een bestemmingsplan voorbereid, waarvan de inhoud (nagenoeg) gelijkluidend is en dezelfde procedure, zoals hierna beschreven, zal doorlopen,

Inhoud bestemmingsplan

Het voorontwerp-bestemmingsplan betreft een actualisering van de vigerende planologische regeling, en vormt daarmee de planologisch-juridische basis voor het beheer en ontwikkeling van het zeehaven- en industrieterrein Vlissingen-oost (Sloegebied).

Inzage

Vanaf 8 september t/m 19 oktober 2016 ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Selecteer op deze website het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “ID” de plancode van dit bestemmingsplan in: NL.IMRO.0718.BPVO01-VO01. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl ook via de gemeentelijke website www.vlissingen.nl/bestemmingsplannen raadplegen. Daarnaast ligt het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage in het stadhuis, Paul Krugerstraat 1 in Vlissingen. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in het bestemmingsplan van de Gemeente Borsele, dan kunt u dit eveneens op deze website vinden. Selecteer daarvoor het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “ID” de plancode van dit bestemmingsplan in: NL.IMRO.0654.BPSG2017-0001.

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie naar voren brengen. Deze schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV VLISSINGEN.

Daarnaast wordt er, samen met de Gemeente Borsele, een inloopavond georganiseerd. U kunt daar informatie krijgen en vragen stellen over beide bestemmingsplannen en de procedure. De inloopavond wordt gehouden op woensdag 21 september 2016 van 17.00 - 21.00 uur. Deze vindt plaats in Restaurant & partycentrum Landlust, Landlustweg 1 te 4455 TK NIEUWDORP. U hoeft zich hiervoor niet van te voren aan te melden.

De inspraakreacties worden gebundeld en van commentaar voorzien. Insprekers worden daarvan op de hoogte gesteld evenals over de verdere procedure.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dhr. Sjaak Dekker, tel. 0118.487259 of Dhr. Ronald Bakker, tel. 0118.487165

Vlissingen, 7 september 2016

Burgemeester en wethouders van Vlissingen

Naar boven