Ontwerpbestemmingsplan “Parallelweg 54”, Bergen op Zoom

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Parallelweg 54” gereed is.

Plangebied

Het plangebied van het onderhavige bestemmingsplan bestaat uit het perceel plaatselijk bekend: Parallelweg 54, kadastraal bekend: Bergen op Zoom, sectie D, nummers 1651 en 2091 (ged.).

Aanleiding / d oel

Voor de realisatie van een joblodge op het perceel Parallelweg 54 is in 2013 een omgevingsvergunning verleend. Deze omgevingsvergunning is vervolgens opgenomen in het bestemmingsplan “Gageldonk-West”. Geconstateerd is dat in het bestemmingsplan “Gageldonk-West” onbedoeld een, ten opzichte van de verleende omgevingsvergunning, afwijkende regeling voor de joblodge is opgenomen. Het doel van dit bestemmingsplan is om dit te herstellen, waarbij de bestemmingsregeling een juiste weergave is van de voor het perceel Parallelweg 54 verleende omgevingsvergunning voor de realisatie van een joblodge.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 11 februari 2016 gedurende 6 weken voor een ieder tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor aan de J. Obrechtlaan 4 in Bergen op Zoom. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.BP0221-0201).

Reageren

Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden kenbaar maken. Schriftelijke reacties kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u een mondelinge reactie wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Cats (0164-277555) of de heer B. Verdonschot (0164-277491). U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven. Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met de heer K. Stoffer (0164-277508) van het team Ruimtelijke Ordening

 

Bergen op Zoom, 10 februari 2016

Naar boven