Onherroepelijk wijzigingsplan Meer- en Geerweg 3a

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het wijzigingsplan Meer- en Geerweg 3a, vastgesteld op 5 juli 2016, onherroepelijk is geworden met ingang van vrijdag 26 augustus 2016.

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de percelen aan en nabij het perceel Meer- en Geerweg 3a te Leidschendam en omvat de volgende percelen:

  • plaatselijk bekend Meer- en Geerweg 3a, kadastraal bekend sectie C nummer 2266;

  • plaatselijk bekend (nabij) Meer- en Geerweg 3a, kadastraal bekend sectie C nummer 2224;

  • plaatselijk bekend (nabij) Meer- en Geerweg 3a, kadastraal bekend sectie C nummer 558.

Inhoud

Exploitant heeft verzocht om de bestemming(en), ter plaatse van en nabij Meer- en Geerweg 3a, te wijzigen ten behoeve van de vestiging van een paardenfokkerij. In het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’, is ten behoeve van burgemeester en wethouders een wijzigingsbevoegdheid op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening opgenomen. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de aldaar geldende bestemming te wijzigen in de bestemming ’Agrarisch’. Het wijzigingsplan is het juridisch planologisch kader dat voorziet in de betreffende bestemmingswijziging.

Inzien wijziging splan

Het wijzigingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.1916.MeerGeerweg3a-VG01

  • Op de gemeentelijke website www.lv.nl/bestemmingsplannen

 

Leidschendam-Voorburg, 14 september 2016

Naar boven