Vastgesteld uitwerkingsplan Molenbeek Molenweg 72

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college van burgemeester en wethouders van Nunspeet op 23 augustus 2016 het uitwerkingsplan Molenbeek Molenweg 72 gewijzigd heeft vastgesteld.

Dit uitwerkingsplan beoogt te voorzien in het realiseren van een vrijstaande woning op het desbetreffende perceel. U kunt met ingang van 7 september 2016 het vastgestelde uitwerkingsplan inzien in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het uitwerkingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijke plannen.nl (NL.IMRO.0302.UI00007-vg02)

Bij de vaststelling van het uitwerkingsplan Molenbeek Molenweg 72 zijn ten opzichte van het ontwerpuitwerkingsplan wijzigingen doorgevoerd. De wijzigingen bestaan eruit dat de toelichting van het uitwerkingsplan is aangevuld met de resultaten van het bodemonderzoek en het bodemonderzoek is toegevoegd.

Met ingang van 7 september 2016 kan gedurende zes weken tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college heeft ingediend, dan wel door een belanghebbende aan wie niet verweten kan worden dat hij/zij niet tijdig een zienswijze ingediend heeft. Tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door het college zijn aangebracht, kan een belanghebbende beroep instellen. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen over het uitwerkingsplan kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet, telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven