Inspraak bestemmingsplan “Akkerstraat 5” - publicatie week 36 2016

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 9 september 2016 voor iedereen ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan:

Akkerstraat 5

Het plan en de daarbij behorende stukken kunnen gedurende 4 weken (tot en met donderdag 6 oktober 2016) door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij de centrale balie van het gemeentehuis. Tevens zijn is het bestemmingsplan rechtstreeks of via de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl) digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Omschrijving plan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van een ruimte voor ruimte woning, op het perceel Akkerstraat ongenummerd (naast Akkerstraat 3) te Biest-Houtakker. De beoogde woning zal het adres Akkerstraat 5 krijgen. De naam van het bestemmingsplan is daarop afgestemd.

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de westzijde van de kern Biest-Houtakker. Het plangebied betreft uitsluiten het perceel Akkerstraat ongenummerd. Op de verbeelding behorende bij het plan is de exacte begrenzing van het plan aangegeven.

Inspraakreacties

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar inspraakreacties op het plan aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke inspraakreacties kunt u sturen naar het college van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale inspraakreacties kunnen worden ingediend via het formulier “Inspraakreactie indienen” op onze website (www.hilvarenbeek.nl/bestemmingsplannen). Via deze digitale indiening van uw inspraakreactie wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van inspraakreacties via e-mail is niet mogelijk.

Hilvarenbeek, 8 september 2016

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

Naar boven