Ontwerpbestemmingsplan “Austerlitz Noord” te Zeist

Logo Zeist

Het plangebied ligt aan de noordoost kant van de kern Austerlitz en beoogt een nieuwe woonwijk tussen de kern en de Kamperlinie mogelijk te maken. Het terrein van houthandel Bos behoort ook tot het plangebied. Deze dorpsuitbreiding is conform het “Dorpsplan Austerlitz 2011-2025 op hoofdlijnen” uit 2011 en het voorontwerpbestemmingsplan “Dorpsplan Austerlitz” uit 2015, waarop dit ontwerpplan een vervolg is.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan “Austerlitz Noord” ligt met ingang van donderdag 8 september 2016 gedurende zes weken ter inzage (tot 20 oktober 2016) in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. Burgemeester en wethouders van Zeist maken dit bekend op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeist.nl/bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.AusterlitzNoord-ON01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 030. Ook is het mogelijk een zienswijze digitaal in te dienen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven