Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Hardebollenstraat, Binnenstad

Logo Utrecht

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 9 september 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Hardebollenstraat, Binnenstad, dat is vastgelegd in het digitale bestand NL.IMRO.0344.BPHARDEBOLLENSTRAA-ON01.gml.

 

Doelstelling en plangebied

Het doel van het bestemmingsplan is om de mogelijkheid voor seksinrichtingen in de panden Hardebollenstraat 2, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12 en 14 uit de bestemmingsregeling te schrappen, zodat deze vorm van bedrijvigheid niet kan terugkeren in de genoemde panden. De panden 1, 8 en 13 kennen de mogelijkheid voor seksinrichting niet meer maar worden in dit bestemmingsplan meegenomen, omdat op die manier alle gemeentelijke eigendommen in de Hardebollenstraat eenzelfde bestemmingsregeling krijgen.

Het plangebied bestaat uitsluitend uit de genoemde panden.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van vrijdag 9 september 2016 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 20 oktober 2016, op de 5e verdieping van het Stadskantoor, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar:

 

- via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl; (deze versie is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies);

- via de gemeentelijke website www.utrecht.nl/bestemmingsplannen waar men kan doorklikken naar het desbetreffende plan.

 

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

 

De gemeenteraad van Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

T.a.v. W.C.F. van Gelder

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

 

Onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Hardebollenstraat, Binnenstad

 

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030- 2860226 b.g.g. 030 2860229) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. U kunt een zienswijze niet via e-mail of anderszins digitaal indienen.

 

Naar boven