Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening te verlenen:

voor het uitbreiden van het bedrijf aan het adres De Scheper 402, 5688 HP in Oirschot.

 

De veranderingen bestaan uit:

- uitbreiden van het bedrijf aan het adres De Scheper 402, kadastraal bekend gemeente

Oirschot, sectie K, nr. 1815.

 

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken van donderdag 8 september 2016 tot 20 oktober 2016 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om deze stukken in te zien moet u een afspraak maken via www.oirschot.nl of via telefoonnummer 0499-583 333.

De stukken zijn eveneens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Het identificatienummer van het besluit is NL.IMRO.0823.OVOIDeScheper402-VAST.

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen in tweevoud een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch. Dat kan van 9 september 2016 tot 21 oktober 2016.

Belanghebbenden die op tijd zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning ingediend hebben kunnen beroep instellen tegen het definitieve besluit. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u beroep instelt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn.

U kunt als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. U moet een kopie van het beroepschrift meesturen. Als u een verzoek om voorlopige voorziening indient, wordt de vergunning niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Naar aanleiding van de bekendmaking van de ontwerp omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Oirschot, 7 september 2016

Naar boven