Wijzigingsplan Weipoortseweg 98, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

Het college van B&W van Zoeterwoude maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 30 augustus 2016 het wijzigingsplan ‘Weipoortseweg 98’ heeft vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op het planologisch mogelijk maken van een ijssalon/ijsmakerij alsmede logies als vervolgfuncties in het kader van de beëindiging van het ter plaatse aanwezige agrarische bedrijf. Voor dit plan wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid die conform artikel 3.6 eerste lid onder a Wro in het bestemmingsplan Landelijk gebied is opgenomen tot het wijzigen van de bestemming.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft gedurende zes weken ter visie gelegen, van 7 juli t/m 17 augustus 2016. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzagetermijn

Het wijzigingsplan ligt met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 6 september 2016 ter inzage en is als volgt te raadplegen:

• www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0638.BP00002WY005-VAS1);

• in het gemeentehuis, op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur. Voor het maken van een afspraak: www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300;

• www.zoeterwoude.nl > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen.

Be r oep

Gedurende de beroepstermijn van zes weken (tot en met 18 oktober 2016) kan een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van het wijzigingsplan, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren geweest, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven