Ontwerp bestemmingsplan Oud Cromstrijensedijk WZ 41c Klaaswaal

Logo Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 5 september 2016 het ontwerp van het bestemmingsplan Oud Cromstrijensedijk WZ 41c Klaaswaal gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is tijdens de openingstijden in te zien bij het Servicecentrum van het gemeentehuis. Het ontwerp bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het bestemmingsplan betreft een herziening van de bestemming van het perceel Oud Cromstrijensedijk WZ 41c. Het plan heeft tot doel om de aanwezige glasopstanden en bijbehorende bebouwing te saneren en ter plaatse woningen mogelijk te maken.

 

Gedurende de genoemde termijn dat het plan ter inzage ligt kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Als u mondeling een zienswijze wilt geven, kunt u een afspraak maken met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 14 0186.

 

Naar boven