Bestemmingsplan Asten Bedrijventerrein Florapark 2013 gewijzigd vastgesteld via bestuurlijke lus

Logo Asten

Burgemeester en wethouders van Asten maken bekend dat de gemeenteraad, naar aanleiding van de tussenuitspraak van de Raad van State nr. 201504107/1/R3 d.d. 23 maart 2016, bij besluit van 19 juli 2016 het bestemmingsplan Asten Bedrijventerrein Florapark opnieuw en gewijzigd heeft vastgesteld.

Deze wijzigingen hebben betrekking op de toelichting –waarin vooral de regionale behoefte is verduidelijkt-, de regels en de verbeelding en zijn omschreven in bijlage 1 van het voornoemde raadsbesluit.

U kunt de stukken inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl) Het identificatienummer is NL.IMRO.0743.BP02013003-VS03. Op de gemeentelijke website www.asten.nl (http://www.asten.nl) kunt u nadere informatie vinden.

Tevens ligt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken met ingang van 2 september 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht bij het Klant Contact Centrum, tel. (0493) 671 212. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Een afspraak maken is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken die ter inzage liggen.

N.B. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie doorslaggevend.

Beroep

Tegen de in bijlage 1 van het besluit van de gemeenteraad omschreven wijzigingen en aanvullingen inzake het opnieuw vaststellen van het bestemmingsplan kan met ingang van 3 september gedurende 6 weken een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door degenen die een belang hebben bij de vastgestelde wijzigingen en aanvullingen.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. Dit kan uitsluitend tegen de aangebrachte wijzigingen, die omschreven zijn in bijlage 1 van het raadsbesluit.

Diegenen die al eerder beroep hebben ingesteld tegen het raadsbesluit van 3 maart 2015 hoeven dit niet opnieuw te doen., voor zover hun bezwaren betrekking hebben op de overige, ongewijzigd gebleven bestemmingsplanonderdelen. Gelet op artikel 6:19 van de Algemene wet bestuursrecht hebben deze beroepen van rechtswege mede betrekking op het nieuwe raadsbesluit van 19 juli 2016 en de daarin aangebrachte wijzigingen.

Voorlopige voorziening

Het beroepsschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepsschrift, het vaststellingsbesluit na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Hebt u vragen?

Laat het ons gerust weten. Het klantencontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar 0493-671212.

Naar boven