Voorontwerpbestemmingsplan ‘Boonsweg 7, 9 en 11 Heinenoord’

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 4 van de inspraakverordening gemeente Binnenmaas 2007 bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Boonsweg 7, 9 en 11 Heinenoord’ vanaf 5 september 2016 voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Met dit bestemmingsplan wordt het planologisch mogelijk gemaakt om de drie bedrijfspercelen aan de achterzijde met circa 15 meter te verlengen. De gronden zullen niet worden bebouwd, maar gebruikt worden voor opslag.

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een inspraakreactie indienen. Deze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor een meer uitgebreide toelichting kunt u telefonisch of online een afspraak maken met de balie Omgevingszaken, via tel. 14 078.

Het betreffende voorontwerpbestemmingsplan ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening van 5 september 2016 tot 17 oktober 2016 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Ook is het voorontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’ en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0585.BPHNBW7911-VO01.

Naar boven