Gemeente Bergen NH - ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure–parkeerterrein Bremakker/Heereweg in Groet, plaatsing van een pinbox

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen NH maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor het plaatsen van een pinbox op het parkeerterrein Bremakker/Heereweg in Groet.

In februari 2015 hebben burgemeester en wethouders deze vergunningsaanvraag middels een reguliere procedure behandeld en verleend. In beslissing op bezwaar is besloten hiervoor een uitgebreide voorbereidingsprocedure te voeren. Hieraan wordt nu gevolg gegeven.

Met ingang van donderdag 11 februari 2016 ligt bij de balie in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken ter inzage.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen NH, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u binnen de hiervoor genoemde termijn contact opnemen met mevrouw L. Kok-Brink op telefoonnummer 072 888 03 50.

 

Bergen NH, 10 februari 2016

Het college van Bergen NH

Naar boven