Wijzigingsplan Hulzebraak 3 fase 5 en 6

Logo Schijndel

Gewijzigde vaststelling wijzigingsplan Hulzebraak 3 fase 5 en 6, Schijndel

Burgemeester en wethouder van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.6, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 23 augustus 2016 het wijzigingsplan Hulzebraak 3 fase 5 en 6 gewijzigd heeft vastgesteld. Het wijzigingsplan omvat het wijzigen van het type woningen met een maximum van 40 woningen voor fase 5 en 42 woningen voor fase 6.

De volgende wijzigingen zijn in het ontwerp aangebracht:

  • 1.

    In de regels wordt lid (a) toegevoegd aan artikel 4.2.1 ‘Hoofdgebouwen’ met de volgende strekking: in totaal mogen maximaal het ter plaatse van de aanduiding ‘maximum aantal wooneenheden’ aangeduide aantal woningen worden gebouwd;

  • 2.

    Op de verbeelding wordt per fase een aanduiding toegevoegd met daarop het maximaal aantal woningen.

 

Ter inzage

Het wijzigingsplan Hulzebraak 3 fase 5 en 6 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 2 september 2016 zes weken voor een ieder ter inzage. Het wijzigingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, waar het te vinden is via IMRO-code: NL.IMRO.0844.BPWHulzebraak3F5n6-VG01. Ook kan het wijzigingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

 

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Raad van State, t.a.v. de Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voorwaarde voor dit beroep is dat degene tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht. Deze voorwaarde geldt niet voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Ook kan een belanghebbende bij voornoemde Afdeling Bestuursrechtspraak beroep instellen tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling van het wijzigingsplan door het college van burgemeester en wethouders in het ontwerp zijn aangebracht. Bovendien bestaat de mogelijkheid gedurende bovengenoemde termijn de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. 

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het vastgestelde wijzigingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het wijzigingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven