Slimweg 38 te Lutjebroek

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Zij hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo een omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden van de kwekerij aan de Slimweg 38 te Lutjebroek. De vergunning heeft betrekking op de activiteit ‘Handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening’.

Ter inzage

De verleende omgevingsvergunning ligt gedurende zes weken ter inzage met ingang van 1 september 2016 tot 13 oktober 2016. De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken kunnen gedurende die periode online worden ingezien op:

  • -

    de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.Pbslimweg38-VG01

  • -

    de website van de gemeente Stede Broec www.stedebroec.nl

Voor het inzien van de papieren versie van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte (telefoon 0228- 510111).

Beroep

Tijdens deze periode kan tegen het besluit een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Dit kan door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan. Of voor het niet tijdig naar voren brengen van hun zienswijze over het ontwerp. In dat geval kan betrokkene aantonen dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat was.

Naar boven