Besluit omgevingsvergunning voor het oprichten van een schuur op de locatie Schuwacht 292 in Lekkerkerk

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van gemeente Krimpenerwaard maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a sub 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten (vervangen) van een schuur op de locatie Schuwacht 292 in Lekkerkerk.

De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf woensdag 31 augustus 2016 voor een periode van zes weken (tot en met dinsdag 11 oktober 2016) in de hoofdvestging in Stolwijk (Dorpsplein 8). Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met mevrouw C. de Bruin of mevrouw A. de Boer van de afdeling Vergunning, toezicht en handhaving (via telefoonnummer 14 0182). U kunt de omgevingsvergunning ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde periode kan een belanghebbende binnen zes weken, te rekenen vanaf de dag na terinzagelegging van het besluit, daartegen gemotiveerd beroep instellen bij de administratieve rechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH DEN HAAG. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien gelet op uw belangen onverwijlde spoed is vereist bestaat de mogelijkheid om na indiening van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Bij het verzoek dient een afschrift van het beroepschrift te worden overgelegd.

 

Stolwijk, 30 augustus 2016

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard

Naar boven