Ontwerp beschikking ter inzage

Logo Montfoort

DIT BETREFT EEN RECTIFICATIE

 

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat vanaf woensdag 31 augustus 2016 tot en met dinsdag 11 oktober 2016 het volgende ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ter inzage ligt:

•           Heeswijk 120 te Montfoort (Z-2016-28677), het oprichten van een loonbedrijf voor agrarisch en cultuurtechnisch werk met bijbehorend kantoor en werkplaats en een houtsnipperopslagplaats.

 

Het ontwerpbesluit voorziet in de volgende activiteiten:

A  het bouwen van bouwwerken

B  de aanleg/wijziging van een uitweg

C  het gebruik van gronden en bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan

D  het oprichten van een inrichting,

 

Ter Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken gedurende bovengenoemde termijn ter inzage. U kunt de stukken inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (ID: NL.IMRO.0335.201601Heeswijk120-On01) of een afspraak maken met de bouwbalie via www.montfoort.nl, bezoekadres Kasteelplein 5, 3417 JG te Montfoort.

 

Zienswijzen

Gedurende boven genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als mondelinge zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Montfoort, p/a Omgevingsdienst regio Utrecht, Postbus 13101, 3507 LC Utrecht. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, reden van de zienswijze en op welk ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken via telefoonnummer: 088 – 022 50 00.

Naar boven