Verleende projectafwijkingsvergunning voor nieuwbouw ligboxenstal Binnenweg 18 en 18A in Baambrugge

Logo De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken ex artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor nieuwbouw van een ligboxenstal op het adres Binnenweg 18 en 18A, 1396 KM Baambrugge. Het betreft de activiteiten:

  • bouw

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • milieu

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken (met digitale planidentificatie NL.IMRO.0736.PB019binnenweg18-va01) ligt vanaf 2 september 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Deze balie is open op afspraak, maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 11.30 uur. U dient een afspraak te maken via E. omgevingszaken@derondevenen.nl of T. 0297 29 16 16. U kunt de projectafwijkingsvergunning met bijbehorende stukken ook inzien of downloaden via de volgende adressen: http://0736.ropubliceer.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging (van 2 september tot en met 13 oktober 2016) kan beroep worden ingesteld tegen het bestemmingsplan bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht door:

  • belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn te geweest.

Voor het instellen van beroep is een griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en die tijdelijke maatregelen nodig vindt waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Er dient wel sprake te zijn van een spoedeisend belang. Hiervoor is separaat een griffierecht verschuldigd.

U kunt uw beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank Midden-Nederland via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven