Ontwerp uitwerkingsplan Parkkwartier Zuid te Zeewolde

Logo Zeewolde

Vanaf woensdag 31 augustus 2016 ligt het ontwerp uitwerkingsplan Parkkwartier Zuid gedurende 6 weken ter inzage. Dit ontwerp uitwerkingsplan is gebaseerd op het moederplan Polderwijk en omvat gronden aan de Groesbeek, de Weerribben, Springendal en de Biesbosch, alwaar in totaal 64 woningen mogelijk worden gemaakt.

U kunt het ontwerpuitwerkingsplan Parkkwartier Zuid met ID nummer NL.IMRO.0050.UPParkkwartierZuid-ON01 inzien bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis te Zeewolde of digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of www.zeewolde.nl.

Tijdens de inzagetermijn (t/m 11 oktober 2016) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Het indienen van een schriftelijke zienswijze kan ook online via www.zeewolde.nl/zienswijze. U moet dan inloggen met uw DigiD. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar M. de Kreek , 036-5229520. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp uitwerkingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven