Vastgesteld wijzigingsplan Nemelaerstraat 44 in Haaren

Logo Haaren

Haaren

Nemelaerstraat 44 te Haaren, gemeente Haaren, sectie E, nummer 5451.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • Het vastgestelde wijzigingsplan “Nemelaerstraat 44 in Haaren” met identificatienummer NL.IMRO.0788.WP15HRNNemelstr44-VA01 van de gemeente Haaren;

  • De daarbij behorende stukken.

     

De stukken liggen met ingang van donderdag 4 februari 2016 gedurende zes weken (tot en met woensdag 16 maart 2016) ter inzage.

 

Het plan is op meerdere manieren in zien.

Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP15HRNNemelstr44-VA0101.

Daarnaast kunt u het plan bekijken op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving”, “ruimtelijke projecten”, “ruimtelijke plannen” en zo komt u bij “Wijzigingsplan Nemelaerstraat 44 in Haaren”.

Verder kunt u het plan inzien in het gemeentehuis bij de balie van de Gemeentewinkel. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Bel hiervoor naar 0411-627282.

 

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming in een woonbestemming op de locatie Nemelaerstraat 44 in Haaren. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden van de wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan Kom Haaren. In het wijzigingsplan is verzekerd dat de moderne schuur wordt gesloopt en het erf landschappelijk wordt ingepast en er dus sprake is van ruimtelijke kwaliteit.

 

Belanghebbenden kunnen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag tijdens de termijn van ter inzage legging beroep instellen.

Met het beroep kan ook een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ingediend worden bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Haaren, 3 februari 2016

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven