Voorontwerpbestemmingsplan 'Platte Schenkel 1 's-Gravendeel'

Logo Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken, ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Platte Schenkel 1 in

’s-Gravendeel. Met het bestemmingsplan ‘Platte Schenkel 1 ‘s-Gravendeel’ wordt het planologisch mogelijk gemaakt om toepassing te geven aan de Ruimte voor Ruimte regeling door de sloop van de bedrijfsbebouwing en ter compensatie de bouw van twee (burger)woningen en het veranderen van de bestaande bedrijfswoning naar burgerwoning. 

 

Het betreffende voorontwerpbestemmingsplan is inmiddels opgesteld en ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening van 8 februari 2016 tot en met 21 maart 2016 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Ook is het voorontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’ en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0585.BPSGDPLSCHENKEL1-VO01. 

 

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Een schriftelijke inspraakreactie kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch of online een afspraak worden gemaakt met de balie Omgevingszaken.

 

Maasdam, 5 februari 2016

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas,

 

de secretaris,                                de burgemeester,

mr. R.P.B.M. Brekelmans mr. drs. A.J. Borgdorff

 

Naar boven