Ontwerpbestemmingsplan Midlum   

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 1 september 2016 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Midlum voor iedereen kosteloos ter inzage ligt bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Tevens ligt het ontwerpbesluit ter inzage. Het plan kan verder bekeken worden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het ontwerpbestemmingsplan Midlum voorziet in een nieuw juridisch-planologisch kader voor het dorp Midlum. Het bestemmingsplan betreft een actualisering van de huidige planologische situatie en is een vervanging van het nu nog geldende bestemmingsplan.

 

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 12 oktober 2016) over het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen hiervan wordt gekozen, kan men bellen naar de afdeling Ruimtelijke Zaken van onze gemeente via telefoonnummer 14 0517.

Naar boven