Terinzagelegging besluit ‘Gedeeltelijk onttrekken van het trottoir aan de openbaarheid ter hoogte van Dorpsstraat 161, 163 en 165 te Zevenhuizen’

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er op grond van artikel 8:1 juncto artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van, dat het besluit voor het ‘ontrekken van een gedeelte van het trottoir aan de openbaarheid ter hoogte van Dorpsstraat 161, 163 en 165 te Zevenhuizen’ met ingang van donderdag 25 augustus 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging plangebied

Het plangebied is gelegen te Zevenhuizen.

Inhoud besluit

Naar aanleiding van de reconstructie van de Dorpsstraat te Zevenhuizen is van een aantal bewoners van de Dorpsstraat een aanvraag ontvangen om een gedeelte van het trottoir voor de panden met de huisnummers 161, 163 en 165 aan de openbaarheid te onttrekken. De eigenaren van de panden aan de Dorpsstraat met de huisnummers 161, 163 en 165 zijn tevens eigenaren van de grond onder het gedeelte van het trottoir dat aan de openbaarheid wordt onttrokken. De eigenaren willen het betreffende gedeelte van het trottoir weer als tuin inrichten.

Terinzagelegging

Het onttrekkingsbesluit ligt met ingang van donderdag 25 augustus 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het onttrekkingsbesluit naar voren brengen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het vastgestelde onttrekkingsbesluit kan worden ingediend, als ook een zienswijze is ingebracht tegen het onttrekkingsbesluit.

Schriftelijk of mondeling

Uw zienswijze kunt u sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘zienswijze gedeeltelijk onttrekken van het trottoir aan de openbaarheid ter hoogte van Dorpsstraat 161, 163 en 165 te Zevenhuizen’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel. (0180) 639 962. De afspraak dient u tijdig te maken, uiterlijk een week vóór het einde van de termijn van de terinzagelegging.

Naar boven