Onherroepelijk bestemmingsplan

Logo Oude IJsselstreek

Bomenbuurt Ulft

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er geen beroep is ingesteld tegen het bestemmingsplan ‘Bomenbuurt Ulft’ met identificatiecode (PlanIDP NL.IMRO.1509.BP000113-VA01, vastgesteld door de gemeenteraad op 26 mei 2016. Het bestemmingsplan is hierdoor op 22 juli 2016 onherroepelijk geworden.

Plangebied Bomenbuurt en inhoud van het plan

Het plangebied ligt in het westen van de kern Ulft. De locatie Bomenbuurt ligt ten westen van de wijk Vogelbuurt. Het plangebied wordt begrensd door de volgende wegen:

  • Door de Wilgenstraat aan de noord- en westzijde;

  • Het Oerseveld aan de oostzijde;

  • De Biezenakker aan de zuidzijde.

Het bestemmingsplan “Bomenbuurt Ulft” betreft het gebied, waarvoor in 2010 een projectbesluit is verleend voor de bouw van 61 woningen. Het maakt de bouw mogelijk van 18 (resterende) woningen en geeft een passende juridisch planologische regeling voor de reeds gebouwde woningen in het plangebied. Tevens wordt de bestaande woning net ten noorden van de Bomenbuurt, gelegen aan het Oerseveld 12 en het volkstuinencomplex (dat ook onderdeel uitmaakte van het projectbesluit), meegenomen in het bestemmingsplan Bomenbuurt.

 

Ter inzage

Het bestemmingsplan ‘Bomenbuurt Ulft’ ligt ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de naam van het bestemmingsplan. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven