Afgehandelde aanvraag omgevingsvergunning Parkzicht 1a Nieuwveen

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruik te verlenen voor het gebruik van het pand van Futura Zorg ten behoeve van een woonfunctie met zorg voor 38 personen op het perceel Parkzicht 1a te Nieuwveen. (registratienummer W-2016-0126).

 

Het ontwerpbesluit heeft voor een ieder ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn er geen zienswijzen ingediend.

 

Het besluit om de omgevingsvergunning te verlenen en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 augustus 2016 zes voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk beroep aantekenen tegen het verlenen van de omgevingsvergunning. Op deze omgevingsvergunning is de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing.

Tegen besluiten op een aanvraag omgevingsvergunning die zijn voorbereid met de uitgebreide procedure (afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (UOV)) staat rechtstreeks beroep open bij de arrondissementsrechtbank Den Haag.

Beroep kan alleen ingesteld worden door een belanghebbende die zienswijzen heeft ingediend of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen tegen het ontwerp­besluit naar voren heeft gebracht. Beroep kan worden ingesteld binnen zes weken na de dag van publicatie van het besluit.

Voorlopige voorziening

De inwerkingtreding van een omgevingsvergunning wordt niet geschorst als u een bezwaar- of beroepschrift indient. Wanneer u de uitvoering daarvan op korte termijn wilt tegenhouden, dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Stuurt u hierbij een kopie van uw bezwaar- of beroepschrift mee. Telefonisch is de rechtbank te bereiken onder telefoonnummer 070 3813131.

Door het aanvragen van een voorlopige voorziening wordt het besluit automatisch geschorst.

Naar boven