Voorontwerp bestemmingsplan “Woonwagenlocaties Manekoulsweg Sittard, Sportcentrumlaan Sittard, Bosweg Geleen en Hitsberg Obbicht”

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken – overeenkomstig de inspraakverordening van de gemeente Sittard-Geleen – bekend, dat met ingang van 25 augustus 2016 gedurende een periode van vier weken, derhalve tot 22 september 2016, het voorontwerp van het bestemmingsplan “Woonwagenlocaties Manekoulsweg Sittard, Sportcentrumlaan Sittard, Bosweg Geleen en Hitsberg Obbicht” voor een ieder ter inzage ligt bij de balie Vergunningen in de stadswinkel locatie Geleen. Het voorontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl; plan-id.: NL.IMRO.1883.BPvierwwlocaties-VO01.

Het voorontwerp heeft betrekking op bovengenoemde woonwagenlocaties. Voor de deelplangebieden vigeren een aantal verschillende bestemmingsplannen. De bestemmingsregelingen verschillen onderling en zijn verouderd. Een herziening van deze plannen is derhalve noodzakelijk. Het nieuwe bestemmingsplan is gericht op het behouden en beheren van de bestaande ruimtelijke situatie.

Gedurende de termijn dat het voorontwerp ter inzage ligt wordt een ieder in de gelegenheid gesteld zijn of haar inspraakreactie omtrent het voorontwerp schriftelijk aan het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen (Postbus 18, 6130 AA Sittard) kenbaar te maken.

Tevens wordt eenieder in de gelegenheid gesteld om tijdens een inloopmiddag kennis te nemen van en van gedachten te wisselen omtrent de inhoud van het voorontwerpbestemmingsplan. Deze inloopmiddag vindt plaats op woensdag 14 september 2016, van 16.00 uur tot 20.00 uur in “Het Ambacht” (begane grond) van het Stadhuis Sittard aan het Hub Dassenplein 1 te Sittard.

 

Sittard-Geleen, 24 augustus 2016

Naar boven