Vastgesteld uitwerkingsplan Oppe Brik

Logo Beesel

Ongewijzigd vastgesteld uitwerkingsplan Oppe Brik te Reuver ter inzage

Bij besluit van ons college van Burgemeester en wethouders is ongewijzigd vastgesteld het uitwerkingsbestemmingsplan woongebied Oppe Brik te Reuver. Het ongewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan ligt met ingang van 25 augustus 2016 tot en met 5 oktober 2016 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op het gebied dat ongeveer begrensd wordt door de straten Oppe Stein, Keulseweg, Mariastraat en Greswarenstraat. Het uitwerkingsplan maakt de bouw mogelijk van drie compacte appartementengebouwen met elk 28 levensloopbestendige, duurzame appartementen in een parkachtige omgeving. Daarnaast maakt het mogelijk 36 grondgebonden, duurzame woningen te bouwen, vrijstaand of in blokken van 2 woningen. Het uitwerkingsplan bestaat uit een verbeelding met regels en een toelichting.

U kunt het uitwerkingsplan ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.UPOPPEBRIKUITW1-VA01. Een andere mogelijkheid om het uitwerkingsplan in te zien is: www.beesel.nl > Inwoners > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen.

Er zijn geen zienswijzen ontvangen op het ontwerp-uitwerkingsplan. Wij hebben bij de vaststelling van het uitwerkingsplan ten opzichte van het ontwerp-uitwerkingsplan geen wijzingen aangebracht. Ons collegebesluit ligt ook ter inzage.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit geldt alleen voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn (6 oktober 2016), tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels van de afdeling Grondgebied. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer van de Klantenbalie van de gemeente 077 – 474 92 92.

Beesel, 24 augustus 2016

Naar boven